dijous, 25 de juliol del 2013

L'ESTRENA I LES GRÀCIES!

Hola amics!
Ja fa dies uns dies que vam estrenar els Caràcters de Txèkhov a l'Aurora. 
Ara, amb la tornada a la calma després de l'eufòria, trobem el moment de tornar a escriure en aquest espai. Va estar un cap de setmana intens de treball i emocions. No va ser una estrena sonada, ni de molt ressò, però sí que podem asssegurar que tots els que ens van acompanyar van connectar i gaudir amb l'espectacle. Des d'aquí volem agrair a les nostres parelles la seva paciència infinita i col.laboració: hi ha qui li va tocar el maquillatge, d'altres aprendre de so i de llums o fer de reporters. Gràcies Núria, Manel i Jaume. També no podem deixar-nos dos noms més: el Víctor i l'Adrià, ells ja saben per què! i per últim la Laia com no, detallista fins la medul.la, sempre pensant en tot... quin equipàs!
Ens han arribat comentaris del tipus "L'obra és com un caramelet: dolceta, menuda però molt ben embolcallada i cuidada" . D'altres persones s'han animat a fer recerca de Txèkhov emocionats després de l'espectacle. Tot plegat ens afalaga i ens anima a donar a conèixer la nostra senzilla però delicada manera d'entendre i de fer teatre. 
Ara, mentre els Caràcters de Txèkhov passegen amunt i avall per poblets de la contrada (estigueu pendents del blog), els nostres caps ja bullen pensant en la propera. 




1 comentari: