dissabte, 1 de març del 2014

TEMPS I SORPRESES

Fa massa que no actualitzem el bloc. Durant aquest temps han passat forces coses...
Hem estat girant el nostre primer espectacle en diferents pobles de la comarca, alguns dels bolos amb molt d'èxit, d'altres no tant...però l'experiència ens ha ajudat a créixer, a aprendre i a valorar-nos com a grup.
Ens hem pres unes mini (o no tant mini) vacances nadalenques, molt necessàries per a nosaltres i les nostres famílies que ens recolzen en tot moment en aquest bonic viatge del fer teatre.
Hem començat a indagar en una nova aventura, ara encara poc us en podem parlar. El nostre equip ja batega i es mou en una nova experiència. Som encara en una fase de joc, de proves, d'improvisacions, sense pensar massa a on ens portarà i què en sortirà. Tot plegat ens permet treballar en la nostra particular complicitat, perquè si volem remarcar alguna cosa, és això, l'entesa que tenim quan treballem, quan proposem o quan simplement ens escoltem. Som un bon equip. Un equip per riure, emocionar-se, compartir i que es fonamenta en el respecte, el recolzament i la bona entesa en TOTS els aspectes.

I ara la sorpresa. Estem satisfets de poder-vos comunicar que encetem una nova tot i que curta etapa. Aquest diumenge ens estrenem en el món del concursos. Després de l'èxit de la nostra estrena, en la passada Mostra de Teatre Amateur de l'Anoia al Teatre de l'Aurora, ens vam decidir a provar sort....i la vam trobar. Les vacances d'estiu les vam passar escrivint el nostre dossier de grup i de l'espectacle...bufff quina feinada! Després imprimir, enquadernar, fer còpies del dvd, llegir bases dels diferents certàmens, omplir fitxes, demanar permisos...en fi, una feina burocràtica esgotadora. Però va merèixer la pena. Ens hem presentat a un total de set concursos de teatre i hem estat seleccinats a dos, el Concurs de Teatre "Ciutat de Terrassa", i el Concurs de "Teatre Català de Gràcia" de Barcelona. Per nosaltres, aquesta oportunitat ja és un gran premi!
Així doncs, aquest diumenge iniciem la primera d'aquestes actuacions, concretament al Casal de Sant Pere de Terrassa a les 18.00h. I l'altra de les actuacions serà el proper 23 de març al Centre Moral de Gràcia de Barcelona, també a les 18.00h. 
Esteu convidats a acompanyar-nos en aquesta nova aventura.

Per anar fent boca, volem recuperar el vídeo promocional del nostre primer espectacle, "Caràcters de Txèkhov"


I adjuntem l'entrevista que ens van fer divendres al programa "El Submarí" de Ràdio Terrassa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada